Jouw mogelijkheden bij ons als huishoudelijke hulp

Je werkt met je hart en wilt mensen helpen om hun huis of appartement schoon en leefbaar te houden. Ze kijken steeds weer uit naar jouw komst! Niet alleen omdat het huis daarna weer lekker schoon is, maar ook omdat je goed kunt luisteren en voor hen het zonnetje in huis bent. Herken je jezelf hierin? Bekijk direct de vacatures of lees eerst meer over jouw mogelijkheden bij de Frankelandgroep.

“Werken bij de Frankelandgroep voelt als één grote, warme familie. We kijken naar elkaar om en de zorg voor bewoners doen we écht samen.”

Monique van Loon en Hellen du Pree, medewerkers huishoudelijke dienst, Frankeland
medewerkers huishoudelijke dienst

Zo buiten­gewoon mogelijk

Buitengewoon...
 

 Gewaardeerd

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen van ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen worden met elkaar gedeeld én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 In balans

Je voelt je in balans. Met méér personele zorgformatie, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én een duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuigd

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie wij zijn, wie jij bent en wat je bereikt.

 Welkom

Je bent van harte welkom. Je kan zijn wie je bent en je werkt 'zo gewoon mogelijk'. Deze gastvrijheid straal je ook uit naar de mensen om je heen.

Leer ons kennen