Jouw mogelijkheden in Leren en Ontwikkelen

Binnen de Frankelandgroep hebben wij een eigen Leer- en Ontwikkelcentrum. Dit centrum is er op gericht om de kwaliteit van onze zorg te garanderen en blijvend te investeren in onze eigen mensen. Zo verkrijgen, verbeteren, handhaven en borgen we de deskundigheid van onze medewerkers. Het Leer- en Ontwikkelcentrum ondersteunt het levenslang leren binnen onze organisatie en in de ouderenzorg. Het heeft 2 pijlers:

Leren: hieronder vallen alle beroepsopleidingen en het stagebureau.

Ontwikkelen: hieronder vallen onder meer bij- en nascholingen en projecten.

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen