Jouw mogelijkheden als stagiair

Je bent bezig met je opleiding en het is bijna zover: je gaat stagelopen in de praktijk. Volg je een zorgopleiding (op welk niveau dan ook) dan horen wij graag van je. Volg je een andere opleiding – bijvoorbeeld in de horeca, als activiteitenbegeleider of misschien wel ICT’er – en lijkt het je wat om ervaring op te doen in de zorg? Ook dan bekijken we graag jouw mogelijkheden bij de Frankelandgroep!

“Stagiaires gaan vaak met een frisse blik en motivatie aan de slag. Het is leuk om te zien hoe zij zich in korte tijd zo ontwikkelen!"

Eline Kruithof, maatschappelijk werkende, Frankeland
praktijkopleider

Zo buiten­gewoon mogelijk

Buitengewoon...
 

 Gewaardeerd

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen van ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen worden met elkaar gedeeld én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 In balans

Je voelt je in balans. Met méér personele zorgformatie, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én een duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuigd

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie wij zijn, wie jij bent en wat je bereikt.

 Welkom

Je bent van harte welkom. Je kan zijn wie je bent en je werkt 'zo gewoon mogelijk'. Deze gastvrijheid straal je ook uit naar de mensen om je heen.

Leer ons kennen