Jouw mogelijkheden bij ons als verzorgende of verpleegkundige

Je ging de zorg in om te zorgen voor mensen en zoekt een plek waar dat ook echt kan. Dan zit je bij ons goed! Wij kiezen namelijk bewust voor meer handen aan het bed. Zo heb jij meer tijd voor échte aandacht voor onze bewoners en cliënten. Klinkt niet meer dan logisch toch? Bekijk direct de vacatures of lees hieronder meer over jouw mogelijkheden bij de Frankelandgroep.

“We hebben tijd en aandacht om goed te zorgen voor onze bewoners. Elke dag zetten we ons weer ten volle in voor een prettig ‘thuis gevoel’ voor elke bewoner.”

Martine van der Ende, afdelingshoofd, Vaartland
Martine

Zo buiten­gewoon mogelijk

Buitengewoon...
 

 Gewaardeerd

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen van ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen worden met elkaar gedeeld én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 In balans

Je voelt je in balans. Met méér personele zorgformatie, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én een duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuigd

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie wij zijn, wie jij bent en wat je bereikt.

 Welkom

Je bent van harte welkom. Je kan zijn wie je bent en je werkt 'zo gewoon mogelijk'. Deze gastvrijheid straal je ook uit naar de mensen om je heen.

Leer ons kennen