Jouw mogelijkheden bij ons als verzorgende of verpleegkundige

Je ging de zorg in om te zorgen voor mensen en zoekt een plek waar dat ook echt kan. Dan zit je bij ons goed! Wij kiezen namelijk bewust voor meer handen aan het bed. Zo heb jij meer tijd voor échte aandacht voor onze bewoners en cliënten. Klinkt niet meer dan logisch toch? Bekijk direct de vacatures of lees hieronder meer over jouw mogelijkheden bij de Frankelandgroep.

“We hebben tijd en aandacht om goed te zorgen voor onze bewoners. Elke dag zetten we ons weer ten volle in voor een prettig ‘thuis gevoel’ voor elke bewoner.”

Martine van der Ende, afdelingshoofd, Vaartland
Martine

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen