Jouw mogelijkheden als vrijwilliger

Of je nu gepensioneerd bent, (tijdelijk) uit het arbeidsproces bent of je naast je werk of school wilt inzetten voor mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken… je bent bij ons ontzettend welkom! En dat voel je. Je hoort er echt bij. Jij zet je in voor onze bewoners en cliënten en wij voor jou. Ontdek op deze pagina wat je als vrijwilliger van ons kan verwachten en wat wij van jou verwachten.

“Ik ben trots als vrijwilliger bij de Frankelandgroep werkzaam te zijn. Alles is zo goed op orde en ik geniet elke keer weer van het contact met de bewoners en hun verhalen over vroeger.”

Ditty van Heemskerk, vrijwilliger, Frankeland

Zo buiten­gewoon mogelijk

Buitengewoon...
 

 Gewaardeerd

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen van ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen worden met elkaar gedeeld én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 In balans

Je voelt je in balans. Met méér personele zorgformatie, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én een duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuigd

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie wij zijn, wie jij bent en wat je bereikt.

 Welkom

Je bent van harte welkom. Je kan zijn wie je bent en je werkt 'zo gewoon mogelijk'. Deze gastvrijheid straal je ook uit naar de mensen om je heen.

Leer ons kennen