Jouw mogelijkheden als vrijwilliger

Of je nu gepensioneerd bent, (tijdelijk) uit het arbeidsproces bent of je naast je werk of school wilt inzetten voor mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken… je bent bij ons ontzettend welkom! En dat voel je. Je hoort er echt bij. Jij zet je in voor onze bewoners en cliënten en wij voor jou. Ontdek op deze pagina wat je als vrijwilliger van ons kan verwachten en wat wij van jou verwachten.

“Ik ben trots als vrijwilliger bij de Frankelandgroep werkzaam te zijn. Alles is zo goed op orde en ik geniet elke keer weer van het contact met de bewoners en hun verhalen over vroeger.”

Ditty van Heemskerk, vrijwilliger, Frankeland

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen