"Trots! We zijn de Beste Werkgever van heel Nederland!"

gepubliceerd: 04 april 2019

Donderdagavond 7 maart 2019 was een spannende avond: we waren al uitgeroepen tot Beste Werkgever in de sector "Verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuiszorg', maar stel je toch eens voor dat we óók de trofee voor Beste Werkgever van heel Nederland in de wacht zouden slepen...

Blij en trots!

De uitslag werd bekend gemaakt tijdens het Beste Werkgevers diner in Amsterdam. De spanning steeg naar mate de avond vorderde. Zou het ons lukken om uit al die mooie organisaties de overall winnaar te worden?

Yes! Uit alle organisaties met een 'Beste Werkgever' keurmerk zijn we op 7 maart 2019 verkozen tot overall winnaar. Onze medewerkers gaven ons met een 8,8 (het gemiddelde in de branch ligt op 7,2!) de hoogste beoordeling.

Dat betekent dat we ons een jaar lang dé Beste Werkgever van Nederland mogen noemen!

Ben de Koning

"Wij denken dat als je medewerkers behandelt zoals je zelf graag behandeld wilt worden, dat dat eigenlijk altijd goed is."

Ben de Koning, bestuurder Frankelandgroep

Effectory aan het woord

"De award winnaars blinken op diverse gebieden uit. Zo zijn de medewerkers van Frankelandgroep heel trots op hun organisatie, zij scoren een 9,1 op organisatietrots. Het gemiddelde in Nederland is een 7,2. Ook staan de medewerkers volop achter de doelen van hun organisatie (score 8,9 ten opzichte van een 7,4 gemiddeld in Nederland)."