Kijk onze HARTwerkers eens shinen in MediVacature magazine!

gepubliceerd: 01 juli 2019

Afgelopen maand publiceerde MediVacature.nl een kersverse editie van hun gelijknamige on- en offline magazine: een carrièremagazine voor aanstormend talent in zorg en welzijn. En wie komen we tegen op pagina 80-81? Twee van onze HARTwerkers!

Interview in MediVacature.nl

De redactie van het MediVacature magazine bracht hiervoor een bezoek aan de Frankelandgroep en interviewde Patrick Klein (verpleegkundige) en Priscilla van der Linden (verzorgende). Beiden met veel plezier werkzaam bij onze locatie Frankeland.

Je zult maar werken bij de beste werkgever van Nederland! Wat is het geheim? Patrick en Priscilla vertellen er graag over! 

Lees het uitgebreide interview in MediVacature.nl (of solliciteer op een van onze vacatures en ontdek het zelf ;) ).

Artikel in Medivacature.nl

Carrièremagazine voor zorg en welzijn

Het nieuwe MediVacature magazine is gevuld met leuke artikelen en enorm veel informatie over werken in zorg en welzijn. De mogelijkheden na je opleiding zijn momenteel groter dan ooit.

Als Frankelandgroep helpen wij jou als afgestudeerd verzorgende of verpleegkundige graag bij het maken van je keuze. Je kunt bij ons aan de slag op een plek waar je er écht toe doet voor bewoners en cliënten. Daarnaast word je omringd door meer dan voldoende collega-HARTwerkers!

Ook onze bewoners zoeken HARTwerkers!

Blader je wat verder in het magazine van MediVacature.nl, dan kom je twee bewoners van de Frankelandgroep tegen. Want ja, ook zíj zijn op zoek naar nog meer HARTwerkers.

We zijn trots en blij dat onze bewoners actief met ons meezoeken!

Patrick Klein

"Wat we doen, is gewoon zorgen dat mensen zich goed voelen. Daar halen we graag alles voor uit de kast."

Patrick Klein, verpleegkundige niveau 4 in Frankeland