"Frankelandgroep houdt Open huis op 16 maart"

In de Week van Zorg en Welzijn zetten wij onze deuren wagenwijd voor je open. Dat doen we op zaterdag 16 maart van 12.00 uur tot 13.30 uur. Aanmelden is niet nodig! Je bent buitengewoon welkom om de Frankelandgroep en onze locaties beter te leren kennen tijdens ons Open huis.

Waarom een Open huis?

Omdat je van harte welkom bent! We vertellen je graag wie we zijn, wat we doen en wat werken bij ons zo leuk en anders maakt. Onlangs zijn we opnieuw verkozen tot Beste Werkgever in de Zorg en dat is niet voor niets. We kiezen ervoor om een buitengewoon goede werkgever te zijn, want goede zorg begint bij tevreden medewerkers, toch? Tijdens het Open huis laten we je graag zien waarom dat bij ons niet zomaar een ‘mooi verhaal’ is. 

Natuurlijk zetten we op 16 maart óók onze deuren open voor senioren die eens een kijkje willen nemen bij ons. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom voor een kop koffie, informatie over onze woon- en zorgmogelijkheden én een rondleiding. 

Wat kan ik verwachten? 

Een vrijblijvende en gezellige middag om te verkennen of de Frankelandgroep misschien jouw volgende werkgever is! Op al onze locaties loop je gewoon naar binnen, iets voor 12.00 uur. Aanmelden hoeft dus niet. Je wordt op de locatie opgevangen door onze collega’s.

Programma:

Let op: dit programma geldt níet voor Jacobs Gasthuis, geïnteresseerden voor deze locatie kunnen terecht bij Frankeland

 

 • 12.00 – 12.30 uur:
  Welkom & presentatie over Frankelandgroep als werkgever
   
 • 12.30 – 13.00 uur:
  Lekker samen lunchen & kennismaken met onze mensen
   
 • 13.00 – 13.30 uur:
  Rondleiding door de locatie & sfeer proeven 
Ben de Koning

"We zijn benieuwd wat jij nĂș doet. Misschien is werken bij ons wel beter? Kom dat gerust ontdekken tijdens ons Open huis."

Ben de Koning, bestuurder Frankelandgroep

Ga jij aan de slag bij de Frankelandgroep?

We hopen natuurlijk dat je een goede indruk van ons krijgt tijdens het Open huis. En dat je je welkom voelt. Dus: geniet van de lunch, maak een praatje met onze collega’s en stel al je vragen! Misschien kunnen we jou dan binnenkort wel als nieuwe collega verwelkomen?! 

De adressen van onze locaties vind je op onze contactpagina

Welke vacatures hebben jullie?

Wil je nu alvast bekijken welke vacatures we hebben? Ga je gang! Bekijk de vacatures

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Kwaliteit en Communicatie:

 010 – 426 49 25