“Laat je smaakpapillen verwennen tijdens de Dag van de Verpleging”

gepubliceerd: 12 mei 2018

Wie al een tijdje in de zorg werkt, is er vast van op de hoogte: jaarlijks vieren we op 12 mei de Dag van de Verpleging (ook wel Dag van de Zorg). Een dag waarop we éxtra stilstaan bij hoe belangrijk het werk van verpleegkundigen en verzorgenden is. Werk je bij de Frankelandgroep, dan worden die dag je smaakpapillen verwend!

Om je vingers bij af te likken

Ieder jaar zorgen jouw collega's uit het keuken- en horecateam op of rond 12 mei voor een buffet om je vingers bij af te likken! Niet alleen qua smaak is het fantastisch, maar zeker ook qua uitstraling. Schalen vol heerlijke verse zeevruchten, op de BBQ gegrilde stukken vlees, een varken aan het spit, vers fruit, couscoussalade, noem maar op. En voor liefhebbers van zoetigheid: de kleurrijkste petit fours en een niet te missen chocoladefontein!

Iedereen mag op deze dag bij het lunchbuffet aanschuiven: natuurlijk onze verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook alle andere collega's, inclusief onze waardevolle vrijwilligers. Zorgen doen we samen, dus genieten uiteraard ook. Met het geheel voorzien van een muzikale omlijsting, gaan zelfs ook de voetjes weleens van de vloer!

 

Florence Nightingale

Waarom op 12 mei?

Omdat we op deze dag internationaal de geboortedag van de Brits verpleegkundige Florence Nightingale (1820 - 1910) herdenken. Een vrouw die wordt gezien als de grondlegster van het verpleegkundig beroep. Ze richtte onder andere een van de eerste en invloedrijkste verpleegstersscholen op in het St. Thomashospitaal in Londen.

Werken bij de Frankelandgroep?

Lijkt het jou wel wat om bij de Frankelandgroep aan de slag te gaan? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!