We zijn opnieuw uitgeroepen tot Beste Werkgever in de sector!

Vorig jaar kregen we te horen dat onze medewerkers ons met een 8,8 beoordelen bij het Beste Werkgeversonderzoek 2018. Je begrijpt dat we ontzettend trots waren op dit cijfer. We spraken zelfs de hoop uit om voor de derde keer op rij Beste Werkgever in de sector 'Verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuiszorg' te worden.

Het goede nieuws: onze hoop is werkelijkheid geworden!

Deze week maakten Effectory en Intermediair, organisatoren van het Beste Werkgeversonderzoek, deze geweldige uitslag bekend. Op 7 maart aanstaande krijgen we de trofee uitgereikt in Amsterdam.

Of we ook weer dé 'Beste Werkgever 2018' van heel Nederland (en dus van alle sectoren) worden, dat weten we die dag pas. Natuurlijk hopen we, net als vorig jaar, met deze felbegeerde titel naar huis te gaan op 7 maart. Tot die tijd wachten we nog even in spanning af!

barista

Koffietijd!

Je kent het wel: de werkdag start met een goede kop koffie, waarna je er weer helemaal tegenaan kan. Daarom besloot de organisatie van het Beste Werkgeversonderzoek ons als beloning voor de titel Beste Werkgever in de sector te trakteren op overheerlijke koffie. Een heuse barista voorzag ons een ochtend lang van de mooiste koffies. Genieten!

Kom je ook bij ons werken?

Wil je ook aan de slag bij de Beste Werkgever van Nederland? Neem eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.