Jouw mogelijkheden bij ons als leerling

Je wilt je ontwikkelen tot een professional in de zorg. En je wilt werken en leren tegelijk. Dan zit je bij ons goed! Zonder vooropleiding volg je via ons - met een leer/arbeidsovereenkomst - de opleiding niveau 2 voor Helpende Zorg en Welzijn. Belangrijk om te weten: het volgen van een opleiding op niveau 3 is daarna verplicht! Heb je al een diploma op niveau 2, dan kan je direct de opleiding tot Verzorgende niveau 3 volgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot Verpleegkundige (niveau 4 en hoger). Ontdek snel meer!

LET OP
De afgelopen tijd hebben we veel leerlingen aangenomen. Omdat we iedereen echt goed willen begeleiden, nemen we op dit moment geen nieuwe leerlingen aan. Natuurlijk komen er wel weer nieuwe instroommomenten, dus voel je vrij om alvast te solliciteren!

Open sollicitatie

“Ik werk vanuit mijn hart en hou ervan om mensen te verzorgen. Hoe mooi is het dat ik naast mijn praktijk aan huis als schoonheidsspecialist en pedicure me ook nog verder kan ontwikkelen tot verzorgende! ”

Jacqueline van Lambaart, leerling verzorgende niveau 3, Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep
leerling

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen