Jouw mogelijkheden in de zorg

Met opgestroopte mouwen en het HART op de juiste plek zorgen voor onze ouderen. Dat is wat wij van je verwachten bij de Frankelandgroep. Wij zorgen dat jij jouw werk kunt doen met tijd én aandacht voor onze bewoners en cliënten en gericht op hun welzijn. Dat klinkt goed toch? Kijk naar de mogelijkheden bij één van onze locaties of in de thuiszorg. Ben jij onze nieuwe HARTwerker?

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen