Staf en ondersteuning

Ervoor zorgen dat jouw collega’s in de zorg hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Dat is waar jij je als staf en ondersteuning op richt. Je zorgt dat het salaris op tijd wordt uitbetaald, je deelt berichten op social media, je zorgt dat alle werkplekken 'werken', dat de zorgdossiers op orde zijn, of dat facturen aan leveranciers op tijd worden betaald. De functies, werkzaamheden en afdelingen binnen staf en ondersteuning zijn allesomvattend! Denk aan de afdeling personeel & organisatie, beleid & beheer, kwaliteit en communicatie, ICT, secretariaat, financiële of cliëntenadministratie.

Kijk snel of er een vacature bij zit voor jou.

 

VACATURES...

 

LEER ONS KENNEN...

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen