Behandeling en Welzijn

Het welzijn van onze cliënten en bewoners staat voorop. Onze zorg collega's werken hier iedere dag weer keihard aan. Dat doen ze niet alleen, vanuit onze teams van behandeling en welzijn wordt hier ook hard aan gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan onze (para)medische dienst, onze afdeling dagbesteding, de maatschappelijk dienst en onze activiteitenbegeleiders. Allemaal professionals die samen met de zorg teams zorgen voor het welzijn van onze ouderen. Ben jij een specialist ouderengeneeskunde, een activiteitenbegeleider of fysiotherapeut? Lees hier de verhalen van onze collega's in behandeling en welzijn. Ben je enthousiast? Kijk dan ook zeker bij de openstaande vacatures en reageer.

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen