Jouw mogelijkheden als stagiair(e)

Jouw mogelijkheden als stagiair(e)

Of je nu op de middelbare school zit, bezig bent met een zorgopleiding of een andere opleiding: wij willen je graag praktijkervaring op laten doen.

Dus ben jij op zoek naar een opleidingsstage (BOL-stage), maatschappelijke stage, snuffelstage of bliksemstage? Bij de Frankelandgroep zit je goed!

Verschillende soorten stages

Voor ons is het niet meer dan logisch om jou een fijne stageperiode aan te bieden. De stagiaires van nu zijn immers onze medewerkers van de toekomst! Als stagiair krijg je bij ons de kans om je in korte tijd snel te ontwikkelen, te laten zien wie je bent en te ontdekken waar je talenten liggen.

Je kunt bij ons de volgende stages lopen:

 • maatschappelijke stages, snuffelstages en bliksemstages
  Als middelbare scholier maak je kennis met het werken in de zorg en bij de Frankelandgroep. Als je vanuit jouw school de opdracht krijgt om een stageplaats te zoeken, dan mag je een mail sturen naar: leer-ontwikkelcentrum@frankelandgroep.nl.
 • opleidingsstages
  als scholier of student van een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) traject doe je relevante ervaring op in het werkveld. Je dan deze stage niet zelf aanvragen: alle stageaanvragen lopen via jouw school.

Mocht je op zoek zijn naar een stage binnen een ander, specifiek vakgebied (bv. psychologie, HRM, communicatie of iets anders), neem dan direct contact op met L&O voor de mogelijkheden via leer-ontwikkelcentrum@frankelandgroep.nl.

Zit je niet op school, maar ben je op zoek naar een combinatie van werken en leren? Wij bieden verschillende Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) opleidingen aan. Klik hier voor de mogelijkheden.

Wij bieden BOL-stages in onder andere de volgende richtingen:

 • mbo-zorgleerlingen, waaronder:
  helpende zorg en welzijn (niveau 2), verzorgende ig (niveau 3), verpleegkundige (niveau 4)
 • hbo-zorgleerlingen, waaronder:
  hbo-verpleegkunde (niveau 6)
 • overige mbo- en hbo-opleidingen, o.a.:
  keuken, horeca, ICT, activiteitenbegeleiding, etc.

Leer ons kennen

Onze collega's zijn

Samen

We werken écht samen en daar zijn we trots op. We waarderen en helpen elkaar.

Nieuwsgierig

We zijn nieuwsgierig en blijven leren. Van en met elkaar. Zodat we het samen elke dag een beetje beter kunnen doen.

Creatief

We zijn creatief, transparant en altijd op zoek naar nieuwe wegen. Zo halen we het beste uit onszelf, zowel voor onze bewoners en cliënten als onze collega’s.

Thuis

Onze bewoners en cliënten voelen zich hier thuis en kunnen zijn wie ze zijn - net als wij. En we doen er alles aan om bewoners en cliënten een zo gewoon mogelijk, veilig en vertrouwd thuis te bieden.

Plezier

Met veel plezier maken we elke dag het verschil. Met aandacht voor onze bewoners, cliënten én elkaar.

Leer ons kennen