Jouw mogelijkheden

Je wilt aan de slag in de zorg. Als verzorgende, verpleegkundige of huishoudelijke hulp. Of bijvoorbeeld als behandelaar, maatschappelijk werkende, activiteitenbegeleider of staf en ondersteuning. Binnen de Frankelandgroep heb je tal van mogelijkheden om direct óf indirect bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners en cliënten.

Sta je nog in de startlokken of kom je uit een hele andere richting? Ons eigen Leer- en Ontwikkelcentrum begeleidt leerlingen, stagiaires en herintreders/zij-instromers om hun start of overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bekijk snel wat jouw mogelijkheden zijn bij de Frankelandgroep!

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen