Huishoudelijke hulp

Je werkt met je hart en wilt mensen helpen om hun huis of appartement schoon en leefbaar te houden. Ze kijken steeds weer uit naar jouw komst! Niet alleen omdat het huis daarna weer lekker schoon is, maar ook omdat je goed kunt luisteren en voor hen het zonnetje in huis bent. Herken je jezelf hierin? Bekijk direct de vacatures of lees wat onze HARTwerkers jou te vertellen hebben.

“Werken bij de Frankelandgroep voelt als één grote, warme familie. We kijken naar elkaar om en de zorg voor bewoners doen we écht samen.”

Monique van Loon en Hellen du Pree, medewerkers huishoudelijke dienst, Frankeland
medewerkers huishoudelijke dienst

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen