Selecteer welke vacature(s) je zoekt

Welke functie zoek je?
Hoeveel wil je werken?
Waar wil je werken?
Welke plaats?

Een fijne baan in de (ouderen)zorg in regio Rotterdam?

Bij de Frankelandgroep zit je goed! In Schiedam en Vlaardingen bieden wij verpleeghuis- & verzorgingshuiszorg en thuiszorg aan ouderen in de wijk. Bij ons werken mensen met opgestroopte mouwen én het hart op de juiste plek. Wij zetten ons in voor ‘HARTwerkers’ die zich gewaardeerd, in balans, overtuigd en welkom voelen. Zo kunnen zij het beste van zichzelf geven aan onze bewoners en cliënten. Word ook HARTwerker! Bekijk direct onze vacatures of leer ons eerst beter kennen.

Bekijk jouw mogelijkheden...

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen