Werken en leren

Lijkt het jou geweldig om te werken in de ouderenzorg, maar heb jij (nog) niet het juiste diploma? Of wil je juist een carrièreswitch maken? Als jij enthousiast, zorgzaam en gemotiveerd bent, zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder direct jouw mogelijkheden! 

“Ik werk vanuit mijn hart en hou ervan om mensen te verzorgen. Hoe mooi is het dat ik naast mijn praktijk aan huis als schoonheidsspecialist en pedicure me ook nog verder kan ontwikkelen tot verzorgende! ”

Jacqueline van Lambaart, leerling verzorgende niveau 3, Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep
leerling

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen