Management zorg

Je ambieert een leidinggevende functie in de ouderenzorg. Eentje waarbij je ook zelf meewerkt, zodat je weet wat er speelt. Bij de Frankelandgroep kennen we verschillende leidinggevende functies zoals subhoofd, afdelingshoofd en (zorg)manager. Allemaal functies die erop gericht zijn om kwalitatief goede zorg te leveren en jouw team daarin te faciliteren. Hieronder vind je de leidinggevende vacatures die op dit moment openstaan, kijk of er eentje voor je tussenstaat en solliciteer!


VACATURES...

LEER ONS KENNEN...

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen