Verzorgende of verpleegkundige

Je hebt je diploma op zak als verzorgende IG niveau 3 of als verpleegkundige. Jij ging de zorg in om te zorgen en bent toe aan een nieuwe werkgever waar je de kans krijgt dit te doen. Met het oog op het welzijn van onze cliënten en bewoners. Bekijk direct onze vacatures of lees wat onze HARTwerkers jou te vertellen hebben.

“We hebben tijd en aandacht om goed te zorgen voor onze bewoners. Elke dag zetten we ons weer ten volle in voor een prettig ‘thuis gevoel’ voor elke bewoner.”

Martine van der Ende, afdelingshoofd, Vaartland
Martine

DE WERKDAG VAN ELINE EN JENNY IN BEELD

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen