"Duurzaam dank je wel!"

gepubliceerd: 02 juli 2020


Trots op onze HARTwerkers in coronatijd! En daarom kregen zij als dank wekelijks een kadootje. De hele intelligente lockdown periode lang! We sloegen hiermee twee vliegen in een klap: met de aanschaf van het kadootje steunen we tegelijkertijd een lokale ondernemer 💪.

Deze week sluiten we de periode van kadootjes af met een duurzaam dank je wel: de Schiedamse Blue Bottle.

Schiedamse Blue Bottle

Door de coronacrisis lijkt duurzaamheid soms een beetje op de achtergrond geraakt. Niets is minder waar bij de Frankelandgroep! Zo kwam het Schiedamse Water Refill programma van D-Bottle op ons pad.

De Schiedamse kunstenaar en ondernemer Jacques Tange heeft de Schiedamse Blue Bottle speciaal voor het Water Refill programma ontworpen. En wat is ‘ie mooi! Reden voor ons om er meteen 1.400 te bestellen en cadeau te geven aan alle HARTwerkers van de Frankelandgroep.

De Schiedamse Blue Bottle

Wat is D-Bottle?

De missie van D-Bottle is het verminderen van het (eenmalig) gebruik van plastic waterflessen. Na een succesvolle start op Curaçao ontstond het lokale Water Refill Programma Schiedam.

Op meerdere locaties in Schiedam kun je de fles gratis laten vullen, zodat je ‘m niet hoeft weg te gooien. Sowieso is de fles natuurlijk veel te mooi om weg te gooien :).

Kijk op de website van D-Bottle voor meer informatie over dit project. En de fles kun je natuurlijk ook zelf bestellen!