Frankelandgroep

Een weekendje weg naar Rockanje?

Naast een prachtig onderkomen in Spanje zijn wij als Frankelandgroep een mooie villa in Rockanje rijk, villa de Pastorie! Op doordeweekse dagen bedoeld voor onze bewoners en cliënten, maar voor jou als medewerker voor een mooie prijs beschikbaar in de (lange) weekenden. Even heerlijk genieten met vrienden of familie.

Villa de Pastorie

Veel collega’s gingen je voor en hebben in de vrijstaande villa een feestelijke familieaangelegenheid gevierd of genoten van een ontspannen weekendje weg met het gezin of met vrienden. Voor overnachtingen is de villa geschikt voor maar liefst 14 personen.

Het vakantiehuis ligt in het hart van de badplaats Rockanje met in de directe nabijheid een supermarkt, bank, postkantoor, winkeltjes en restaurantjes. Wil je naar de zee? In ongeveer vijftien minuten loop je van de villa naar het strand van Rockanje, waar je kunt genieten op de terrassen van de strandpaviljoens. Daarnaast heb je vier fietsen tot je beschikking, waarvan twee met een kinderzitje.

villa de Pastorie in Rockanje

Frankelandgroep

Hoe is de villa ingericht?

De vrijstaande villa heeft op de begane grond een ruime woonkamer met een eet- en zitgelegenheid, een serre, een bibliotheekruimte met open haard, een compleet ingerichte keuken en een toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie tweepersoonskamers en twee eenpersoonskamers. De tweede verdieping is voorzien van twee tweepersoonskamers en twee eenpersoonskamers. Uiteraard zijn beide verdiepingen voorzien van toilet- en douchegelegenheden.

Buiten is een riante tuin van 1200 m², met diverse zitjes, een grote tuintafel en een zitschommel. Bij mooi weer kun je hier gebruikmaken van de BBQ!

De villa is geschikt voor gebruik met jonge kinderen: er zijn twee fietsstoeltjes, een buggy, een kinderstoel en een campingbedje. Niets staat je in de weg voor een heerlijk weekend aan zee!

Werken bij de Frankelandgroep?

Lijkt het jou wel wat om bij de Frankelandgroep te werken en als bijkomend voordeel gebruik te kunnen maken van deze prachtige villa? Bekijk snel onze openstaande vacatures!