Frankelandgroep

Genieten van vers bereide paella, met uitzicht op de Spaanse kust… wie droomt er niet van?

Stel je eens voor... Je hebt hard gewerkt en kijkt uit naar een ontspannen en zonnige zomervakantie. Misschien een keer naar de Spaanse kust? Even écht genieten en lekker wegdromen in een ligstoel aan je eigen privézwembad, behorend bij een sfeervolle, tegen een berg aangelegen villa met uitzicht op de Spaanse kust. 's Avonds geniet je van een smaakvol wijntje met heerlijke Spaanse tapas.

La Sorpresa pequeňa

Stop met dromen: werk je bij de Frankelandgroep, dan kan deze droom zomaar realiteit worden! Wij beschikken namelijk over een prachtig onderkomen in Spanje aan de Costa Blanca: villa La Sorpresa, de Spaanse verrassing. De villa ligt boven op een berg en heeft een prachtig uitzicht op zee en de omringende bergen. Vlakbij Calpe, een levendig stadje, dat vooral bekend staat om mooie zandstranden en een gezellige boulevard.

Vanuit de villa ben je met de auto in een kwartiertje bij het strand. In de zomermaanden verhuren we een deel van de villa, la Sorpresa pequeňa, voor een aantrekkelijke prijs aan onze medewerkers.

Tennissen met uitzicht!

Frankelandgroep

Hoe ziet de villa er uit?

La Sorpresa pequeňa bestaat uit een villa met een grote woon- en een grote slaapkamer, een badkamer met ligbad, toilet en wastafel, een volledig ingerichte keuken met zitgedeelte, een overdekt terras met zee- en bergzicht, een eigen zwembad met terras en acht ligbedden en een eigen oprijlaan. In de villa is een televisietoestel met Nederlandse zenders alsook een radio aanwezig. La Sorpresa pequeňa omvat verder nog drie slaapkamers, een badkamer met douche/toilet en een apart toilet.

Het andere gedeelte van La Sorpresa wordt verhuurd aan medewerkers die toezicht houden op het complex en op het gebruik ervan. Je kunt je collega's raadplegen bij vragen en bij ernstige problemen/ziekte. Daarnaast gebruiken we dit gedeelte van de villa in de zomermaanden voor het ontvangen van zakelijke gasten. De twee gedeeltes van La Sorpresa zijn van elkaar gescheiden, zodat iedereen privé zit. Alleen het gebruik van de sportactiviteiten en de wasmachine en droger is gezamenlijk.

Werken bij de Frankelandgroep?

Lijkt het jou wel wat om bij de Frankelandgroep te werken en als bijkomend voordeel gebruik te kunnen maken van deze prachtige villa? Bekijk snel onze vacatures!

Jolanda, contactpersoon La Sorpresa, Frankelandgroep

“Welke werkgever biedt zo’n verrassing? Iedere keer weer spreken medewerkers van een onvergetelijke ervaring!”

Jolanda Keldermans, contactpersoon La Sorpresa, Frankelandgroep