“HARTwerkers spelen zelf hoofdrol in video’s en vlogs"

In april 2019 zijn we gestart met een nieuwe arbeidsmarktcampagne. In deze campagne speelden een aantal van onze bewoners de hoofdrol. Trots hielden zij een rood hart in de lucht, waarmee zij uitriepen: wij zijn op zoek naar HARTwerkers! De campagne krijgt nu een vervolg. Deze keer spelen een aantal van onze HARTwerkers zélf de hoofdrol. En dat doen ze niet alleen op foto’s, maar óók in video’s en vlogs!

Wat zijn het ook alweer... HARTwerkers?

HARTwerkers zijn mensen met een hart voor de zorg die óók graag de handjes laten wapperen. Mensen met een beetje een ‘010-mentaliteit’ (je weet wel: met opgestroopte mouwen werken of platter gezegd: niet lullen maar poetsen). Maar het zijn ook mensen die met hun hart werken en op een liefdevolle manier maximale aandacht geven aan het welzijn van bewoners en cliënten. Ze zetten net dat stapje extra om hen een fijne dag te bezorgen.

Eén van onze bewoners omschreef het laatst zo mooi: "Wat HARTwerkers zijn, dat kun je niet echt beschrijven, dat voel je. Iemand heeft het, of heeft het niet. Een échte HARTwerker kan nog zo weinig werkervaring in de zorg hebben, maar je weet meteen dat het goed zit."

Hoofdrol voor onze HARTwerkers

Gelukkig lopen er al heel wat HARTwerkers bij ons rond. En na de start van de HARTwerkers-campagne in april hebben we een hoop extra HARTwerkers mogen verwelkomen. Maar we willen eigenlijk continu zichtbaar blijven op de arbeidsmarkt. We willen graag dat alle HARTwerkers in de omgeving van Schiedam en Vlaardingen ons leren kennen als mogelijke werkgever. Deze keer is het de beurt aan een aantal van onze HARTwerkers zélf om ons daarbij te helpen.

Patrick en Dionera eerste hoofdrolspelers

In de zomer hebben onze HARTwerkers Patrick Klein (verpleegkundige in Frankeland) en Dionera Thomasa (verzorgende in Schiewaegh) het spits afgebeten met het opnemen van een video. Zij leggen uit waarom je als zorgprofessional bij ons zou moeten komen werken. Zie hieronder het resultaat!
 

Het vlogteam: Jenny en Eline

We gaan vloggen!

Na het enthousiasme van Patrick en Dionera bleek al snel dat er nog veel meer animo onder onze medewerkers is om leuke video’s en vlogs te maken. Die HARTwerkers van ons zien het wel zitten om hun werk én werkgever te laten zien! Daarom hebben we een clubje samengesteld van HARTwerkers die hiermee aan de slag gaan.

De beurt is nu aan Jenny Simpeh en Eline van Galen. Zij zijn beide Coördinerend Verpleegkundige bij onze thuiszorgtak en zijn – op dit moment – hun leven als HARTwerker in de thuiszorg aan het filmen. Houd deze website en onze Facebook en LinkedIn pagina in de gaten.

Wil jij HARTwerken? Wij ook!

Spreekt onze manier van denken je aan? Zie jij jezelf ook als een echte HARTwerker? Lees dan gerust eens verder op deze website en ontdek wat wij anders doen dan andere werkgevers en waarom onze medewerkers heel tevreden én weinig ziek zijn. Je mag natuurlijk ook direct solliciteren op één van onze vacatures!