Frankelandgroep

Medewerkers huishoudelijke dienst met veel plezier naar la Sorpresa in Spanje

Na de succesvolle themabijeenkomsten in het najaar van 2017, was ook dit jaar een groep medewerkers van de huishoudelijke dienst uitverkoren om naar onze vakantievilla aan de Spaanse kust af te reizen. Viva España!

Gezellig en inspirerend

In november en december waren drie groepen van elk maximaal tien personen en twee begeleiders/trainers uitgenodigd voor een themabijeenkomst in la Sorpresa. Rond een centraal thema volgden zij een gezellig en inspirerend programma, waarmee ze in een kleine vertrouwde groep nieuwe kennis en ervaringen op konden doen én optimaal konden genieten van de villa en van de mooie omgeving.

Net als vorig jaar was het de eer aan medewerkers van de huishoudelijke dienst. Je zult begrijpen dat het animo om deel te nemen groot was! Na het verzamelen van de aanmeldingen, hebben we blind dertig namen getrokken. Deze gelukkige medewerkers reisden afgelopen maand af naar onze sfeervolle wijnboerderij bij het Spaanse dorpje Benissa.

Frankelandgroep

Thema: ‘omgaan met verschillende soorten gedrag’

We willen altijd gastvrij en vriendelijk zijn, maar we weten dat het in de praktijk soms lastig is om goed te reageren op bewoners en/of familieleden. Vier dagen lang gingen de deelnemers daarom aan de slag met het thema ‘omgaan met verschillende soorten gedrag’. Ze volgden verschillende workshops, waarbij we hen iets meer vertelden over de verschillende vormen en de achtergrond van gedrag. We gaven hen tips over hoe je in verschillende situaties kunt reageren.

Ook tijd voor ontspanning!

Naast het inhoudelijke gedeelte kregen de deelnemers voldoende gelegenheid voor ontspanning. Ze hebben heerlijk gegeten en zelfs ook gezwommen. De dames hebben de themabijeenkomst als zeer bijzonder ervaren. Ze genoten van de sfeer van de villa en waren enthousiast over het programma en het onderling contact. Met een tas én hoofd vol bagage gingen zij na vier dagen weer terug op huis aan om nog even heerlijk na te genieten.

“Zoveel geleerd in een paar dagen. Ik zal deze dagen niet snel, eigenlijk nooit, vergeten!”

deelnemer themabijeenkomst huishoudelijke dienst bij La Sorpresa

Werken als medewerker in de huishoudelijke dienst bij de Frankelandgroep?

Lijkt het jou wel wat om als medewerker huishoudelijke dienst bij de Frankelandgroep aan de slag te gaan? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie als medewerker huishoudelijke dienst!