Frankelandgroep

Leren en ontwikkelen bij de Frankelandgroep

Wij vragen kwaliteit van onze medewerkers, leerlingen, stagiaires en vrijwilligers. Dan is het niet meer dan logisch dat we jou de ruimte geven om die kwaliteit te leveren! Door het creëren van de juiste werkomstandigheden, maar óók door mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling. Om die reden hebben we een eigen opleidingsinstituut in het leven geroepen: Leer- en Ontwikkelcentrum Frankelandgroep. Bekijk hier wat onze collega's van het Leer- en Ontwikkelcentrum Frankelandgroep voor jou kunnen betekenen.

Uitgebreid aanbod aan opleidingen en trainingen

Werk je bij de Frankelandgroep, in wat voor functie dan ook, dan kun je via het Leer- en Ontwikkelcentrum Frankelandgroep een uitgebreid aanbod volgen aan interne opleidingen, trainingen (van enkele dagdelen tot enkele maanden), (klinische) lessen, intervisiebijeenkomsten en beleidsdagen. Daarnaast zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe trainingen en lessen.

Heb je als medewerker ideeën, mis je een bepaalde training of heb je andere suggesties? Laat het ons weten!

We hebben o.a. trainingen op het gebied van:

  • dementie, Parkinson en Korsakov
  • omgaan met onbegrepen gedrag / agressie
  • belevingsgerichte zorg
  • de functie persoonlijk begeleider
  • diverse BIG - scholingen
  • cursus sociale hygiëne / infectiepreventie
  • zorginhoudelijke onderwerpen, zoals incontinentie, afasie, voeding en slikproblemen, hartfalen, huidletsel et cetera.
Frankelandgroep

Dichtbij de werkvloer

Al onze docenten en trainers werken zelf ook in de ouderenzorg en weten daardoor hoe ze het beste kunnen aansluiten op jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarbij zetten we zoveel mogelijk onze eigen medewerkers in om onze hoge kwaliteit te behouden én te borgen.

Je krijgt bij ons les in kleine groepen en hebt hierdoor veel interactie met de andere deelnemers en met de trainer. Ook heb je voldoende ruimte voor het stellen van vragen of het inbrengen van een eigen casuïstiek. Zelfs een training op maat behoort tot de mogelijkheden.

Certificaat

Aan het einde van een cursus krijg je - indien van toepassing - een certificaat van deelname en wordt de cursus of training geregistreerd in je persoonlijke scholingsoverzicht.

E-learning

Leer- en Ontwikkelcentrum Frankelandgroep zet de eerste stappen in de ontwikkeling van een digitaal leerlingvolgsysteem. Hiermee krijg je een duidelijk overzicht van de door jou gevolgde én te volgen trainingen en cursussen. Je kunt je gericht voorbereiden op een training of je opgedane kennis toetsen. Uiteraard zetten we e-learning alleen in als het een meerwaarde heeft ten opzichte van de reguliere trainingen.

Linda, manager Leer- en Ontwikkelcentrum Frankelandgroep

“Al onze docenten en trainers werken zelf ook in de ouderenzorg en weten daardoor hoe ze het beste kunnen aansluiten op jouw dagelijkse werkzaamheden.”

Linda Nijgh, manager Leer- en Ontwikkelcentrum Frankelandgroep

Op zoek naar een praktijkgerichte zorgopleiding of stageplek?

Werk je nog niet bij de Frankelandgroep, maar zoek je een fijne plek voor een praktijkgerichte zorgopleiding? Kijk dan eens bij onze mogelijkheden voor leerlingen.

Of volg je een opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Bekijk onze mogelijkheden voor stagiaires.