“Opnieuw topnotering op Vernet Health Ranking”

gepubliceerd: 14 maart 2019

Op donderdag 14 maart 2019 is bekendgemaakt dat de Frankelandgroep met een verzuim van 3,98% en een rapportcijfer van 9,8 de tweede plaats op de Vernet Health Ranking van 2018 heeft behaald! Dit is de ranglijst voor best presterende zorgorganisaties op het gebied van ziekteverzuim. Voor de zesde keer op rij behalen wij een top 3 notering in deze ranking.

Bovengemiddelde score

De Frankelandgroep scoort met het lage verzuim van 3,98% veel beter dan het regionale en landelijke gemiddelde. Regionaal is sprake van een ziekteverzuim van 6,94% en de branche heeft een landelijk gemiddelde van 7,12%. Ook de gemiddelde verzuimduur van 18,6 ziektedagen ligt bij de Frankelandgroep lager dan het regionaal gemiddelde van 25 dagen en het gemiddelde van de branche dat uitkomt op 27,7 dagen.

Cijfers die we niet voor niks krijgen, want we doen veel aan ziekteverzuimbegeleiding en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Zo zorgen we ervoor dat jij als medewerker zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk bent en blijft voor onze bewoners en cliënten.

Wil je weten wat we nog meer doen om ons ziekteverzuim laag te houden? Onze collega Kitty, verzuimcoordinator, kan je hier alles over vertellen!

interview met Kitty van Balen

"In mijn pauze ga ik altijd even naar de fitnessruimte. Na een half uur actief sporten kan ik er weer helemaal tegenaan!

Garyson, medewerker keuken, Frankeland