"Wij zijn HARTwerkers!"

gepubliceerd: 20 april 2020


Oftewel: mensen met een hart voor de zorg die óók graag de handjes laten wapperen. Mensen met een beetje een '010-mentaliteit' (je weet wel: met opgestroopte mouwen of platter gezegd: niet lullen maar poetsen). Maar het zijn ook mensen die met hun hart werken en op een liefdevolle manier maximale aandacht geven aan het welzijn van bewoners en cliënten.

Wij vertellen je graag meer!

Hoe het begon ...

HARTwerkers binnen de Frankelandgroep... ze zetten al jaren nét dat stapje extra om bewoners en cliënten een fijne dag te bezorgen. Een bewoner omschreef het zo mooi, wij kunnen het eigenlijk niet beter formuleren: 

"Wat HARTwerkers zijn, dat kun je niet echt beschrijven, dat voel je. Iemand heeft het, of heeft het niet. Een échte HARTwerker kan nog zo weinig werkervaring in de zorg hebben, maar je weet meteen dat het goed zit."

Gelukkig lopen er heel wat HARTwerkers rond bij de Frankelandgroep (minimaal 110% bezetting!), maar in april 2019 gingen we actief op zoek naar meer.

Geen makkie in deze tijd! Maar de Frankelandgroep zou de Frankelandgroep niet zijn, als we er niet vól voor gingen!

'Wij zoeken HARTwerkers'

We lanceerden de campagne 'Wij zoeken HARTwerkers'. Met in de hoofdrol een aantal enthousiaste bewoners. Trots hielden zij een rood hart in de lucht en riepen hiermee uit:

'Wij zoeken HARTwerkers!'

Het resultaat: een hoop extra HARTwerkers, die wij met open armen mochten verwelkomen.

Wij zoeken HARTwerkers!

'Wij zijn HARTwerkers'

Natuurlijk willen we continu zichtbaar blijven op de arbeidsmarkt. Dat alle HARTwerkers in de omgeving van Schiedam en Vlaardingen ons kennen én herkennen als mogelijke werkgever. En dus kreeg onze HARTwerkerscampagne eind 2019 een vervolg.

Deze keer speelden onze HARTwerkers zélf de hoofdrol en riepen:

'Wij zijn HARTwerkers!'

En niet alleen op foto’s, maar óók in video’s en vlogs!

Patrick en Dionera eerste hoofdrolspelers

In de zomer van 2019 beten onze HARTwerkers Patrick Klein (verpleegkundige in Frankeland) en Dionera Thomasa (verzorgende in Schiewaegh) het spits af met het opnemen van een video. Zij vertelden waarom je als zorgprofessional bij ons zou moeten komen werken.

Zie hier het resultaat!

"Wat HARTwerkers zijn, dat kun je niet echt beschrijven, dat voel je"

bewoner van Frankeland

De werkdag van Claudia

Maar hoe ziet een dag buíten de muren van de Frankelandgroep er eigenlijk uit? Oftewel: een dag in de thuiszorg!

Claudia is huishoudelijk medewerkster én voorvrouw bij Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep en mocht een dagje met de vlogcamera op pad.

Ben jij ook een HARTwerker?

Spreekt onze manier van denken je aan? Zie jij jezelf ook als een echte HARTwerker? Lees dan gerust eens verder op deze website en ontdek wat wij anders doen dan andere werkgevers en waarom onze medewerkers heel tevreden én weinig ziek zijn.

Je mag natuurlijk ook direct solliciteren op één van onze vacatures!