"Wij zoeken hartwerkers!"

gepubliceerd: 14 april 2019

Vanaf nu schitteren een aantal van onze bewoners in onze gloednieuwe arbeidsmarktcampagne “HARTwerkers”. Een campagne waarmee we zorgprofessionals met opgestroopte mouwen én het hart op de juiste plek willen aanspreken.

Bekijk direct onze vacatures

Wat zijn HARTwerkers?

Mensen met een zorgachtergrond die graag de handjes flink laten wapperen. Mensen met een beetje een ‘010-mentaliteit’. Maar ook mensen die met hun hart werken. Mensen die op een liefdevolle manier goede zorg willen bieden aan ouderen. Mensen die maximale aandacht willen geven aan het welzijn van bewoners en cliënten en dat stapje extra willen doen om hen een fijne dag te bezorgen.

HARTwerkers geloven erin dat het voor ouderen heel belangrijk is om hun leven ‘zo gewoon mogelijk’ voort te zetten in een veilige en vertrouwde omgeving. En hun een hoge kwaliteit van leven te bieden, met zinvolle dagbesteding, keuzemogelijkheden en eigen regie. 

Onze bewoners zoeken HARTwerkers

Wie kunnen er nu beter echte HARTwerkers werven dan onze eigen bewoners en cliënten? Zij weten precies wie zij graag zien bij de Frankelandgroep. Daarom roepen onder andere mevrouw Vermeulen, mevrouw Van Beurden, mevrouw Drijver, mevrouw Wiegel, meneer Annokkee en mevrouw Huis in ’t Veld “Wij zoeken HARTwerkers” in onze campagne.

Vacatures zorgmedewerkers

 

Ons verhaal vertellen

Wij beseffen ons maar al te goed dat juist die echte HARTwerkers niet zomaar ergens gaan werken. Zeker niet in de huidige krappe arbeidsmarkt, waarin er meer banen dan mensen zijn. Daarom denken we dat het tijd is om ‘ons verhaal’ wat meer naar buiten te brengen. Om aan startende en ervaren zorgprofessionals te laten zien dat wij het best heel goed doen als werkgever.

Frankelandgroep als werkgever

Onze eigen medewerkers waarderen de Frankelandgroep als werkgever met een prachtige 8,8. Met dit rapportcijfer zijn we verkozen tot Beste Werkgever in de sector Zorg & Welzijn én hebben we onlangs de trofee voor Beste Werkgever van heel Nederland in de wacht gesleept. Daar zijn we natuurlijk heel trots op en blij mee, maar we gaan ook vrolijk verder, want: het kan altijd beter.

Artikel 'Beste Werkgever'

 

HARTwerkers verdienen een buitengewoon goede werkgever

Natuurlijk, het is nogal wat: jezelf een buitengewoon goede werkgever noemen. Toch durven wij dat. We zijn ervan overtuigd dat je voor HARTwerkers heel goed moet zorgen. Dus dan doen we dat. Goede zorg begint namelijk bij tevreden medewerkers. Heel cliché, maar o-zo-waar. HARTwerkers zijn goud waard.

 

 

 

 

Ben de Koning

"Herken jij jezelf in de omschrijving van een HARTwerker? En kijk je om je heen naar een werkgever die goed voor medewerkers zoals jij zorgt? We hopen dat je ons dan wilt leren kennen. Wij jou namelijk wel."

Ben de Koning, bestuurder Frankelandgroep

Hier kom je de campagne tegen

Vanaf half april 2019 zie je onze HARTwerkers-campagne onder meer terug in de lokale kranten, op deze website, in onze vacatureteksten en op social media (Facebook, LinkedIn). Of je hoort misschien wel via één van onze huidige HARTwerkers wat de Frankelandgroep jou te bieden heeft.

Wil jij HARTwerken? Wij ook!

Spreekt onze manier van denken je aan? Lees dan gerust eens verder op deze website en ontdek wat wij anders doen dan andere werkgevers en waarom onze medewerkers heel tevreden én weinig ziek zijn. Je mag natuurlijk ook direct solliciteren. Voor HARTwerkers die als Verzorgende en Verpleegkundige aan de slag willen, hebben wij altijd plek.