Frankelandgroep behoort ook in 2022 tot de 10 best gewaardeerde zorginstellingen van Nederland!

gepubliceerd: 06 december 2022
Vandaag maakt Patiëntenfederatie Nederland officieel bekend dat wij in de ZorgkaartNederland Top2022 staan, binnen onze sector Verpleeghuiszorg. En dat is niet voor het eerst; ook de afgelopen drie jaar vielen we in de prijzen! 
 
De bekendmaking vindt plaats tijdens een (grotendeels online) evenement in de Jaarbeurs in Utrecht.
 
“Wij zijn trots en blij! Onze belangrijkste doelen zijn tevreden medewerkers en tevreden klanten. Met dat eerste zit het snor en nu blijkt voor het vierde jaar op rij dat ook onze klanttevredenheid dik in orde is. Dat weten we al uit interne enquêtes maar dat blijft iets houden van keuren van je eigen vlees. ZorgkaartNederland vinden wij ook wat dat betreft een beter instrument,” zei bestuurder van de Frankelandgroep Ben de Koning in een reactie.
 
“Ons geheim? Voldoende (gekwalificeerde) medewerkers waarvoor we al het redelijkerwijs mogelijke doen (en het liefst meer) om hun in staat te stellen dagelijks hét verschil te maken voor onze bewoners en overige klanten. En die zien, voelen en ervaren dat,” zei De Koning. “We schieten geen raketten naar de maan. We behandelen mensen gewoon zoals we zelf graag behandeld willen worden.”
 
Elk verpleeghuis en elke organisatie in de wijkverpleging die tussen 1 januari en 1 november 2022 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee.
 
Over ZorgkaartNederland
 
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.