Frankelandgroep uitgeroepen tot World-class Workplace 2022-2023 én branchewinnaar VVT!

gepubliceerd: 21 april 2023

Donderdag 20 april zijn de winnende organisaties van het “World-class Workplace 2022-2023” keurmerk bekendgemaakt. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het feestelijke “World-class Workplace” evenement van onderzoeksbureau Effectory in Amsterdam. Aan Roel van Tongeren, vicevoorzitter bestuur Frankelandgroep, en drie voorzitters van onze ondernemingsraden de eer om de trofee voor “World-class Workplace 2022-2023” als winnaar in de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) namens de Frankelandgroep in ontvangst te nemen.

Organisaties ontvangen het World-class Workplace keurmerk wanneer zij boven de benchmark-gemiddeldes scoren op medewerkerstevredenheid en goed werkgeverschap. Het onderzoek, uitgevoerd door onze fedbackpartner Effectory, werd afgelopen jaar mei door de medewerkers van alle locaties van de Frankelandgroep ingevuld.

We zijn enorm trots op dit mooie resultaat en het laat zien dat onze collega’s onze visie op goed werkgeverschap beamen. Want goede zorg begint bij bevlogen, betrokken en bovenal gelukkige medewerkers! Daar gaan we ons binnen de Frankelandgroep ook dit jaar weer sterk voor maken.