Frankelandgroep winnaar World-class Workplace 2023-2024 van Nederland!

gepubliceerd: 19 april 2024

Donderdag 18 april zijn de winnende organisaties van het “World-class Workplace 2023-2024” keurmerk bekendgemaakt. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het feestelijke “World-class Workplace” evenement op het kantoor van onderzoeksbureau Effectory in Amsterdam.

Alleen organisaties die bovengemiddeld hoog scoren op medewerkerstevredenheid en goed werkgeverschap ontvangen dit keurmerk. Het onderzoek, uitgevoerd door Effectory, werd afgelopen jaar mei door de medewerkers van alle vijf locaties én de Thuiszorg van de Frankelandgroep ingevuld.

En dit jaar heeft het resultaat ons extra blij verrast. Want naast dat we ons de winnaar van onze eigen branche, sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT), mogen noemen, werd bekend dat de Frankelandgroep ook beste werkgever van álle branches in Nederland is geworden! Wat een eer!

Pepita Breugem (bestuurder Frankelandgroep) en Tineke van Oosten (vanuit haar rol als OR-lid en tevens vertegenwoordigster van álle ondernemingsraden van de Frankelandgroep) namen - zichtbaar trots - de trofee voor “World-class Workplace 2023-2024" in ontvangst.

Dit geweldige resultaat hebben we samen behaald, met en dankzij onze trouwe en betrokken medewerkers. En prestatie waar we als organisatie enorm trots op zijn.