Jerusalema Challenge

Jerusalema Challenge: dans van hoop!

gepubliceerd: 19 oktober 2020


Dinsdag 6 oktober was de nationale corona Bezinningsdag. Een dag waarbij we landelijk terugkeken op de afgelopen coronaperiode en een dag waarop we vooruitblikten naar wat komen gaat. Een moment om mee te leven met alle getroffenen, om verhalen te delen en om hoopvol vooruit te blikken.

Onze HARTwerkers kwamen op 6 oktober juist ook in beweging!

We like to move it!

Op dinsdag 6 oktober gingen onze HARTwerkers de wereldwijde Jerusalema Challenge aan en dansten gezamenlijk de 'dans van hoop'. Maar liefst 230 medewerkers van alle mogelijke afdelingen kwamen in beweging: van de zorgafdelingen tot de cliëntenadministratie en van de horeca tot de beleidsmedewerkers. Koffiepauzes werden opgeofferd om te oefenen (veelal met het voorbeeldfilmpje in de hand) en het thuisfront werd ingeschakeld om in de avonduren alle pasjes onder de knie te krijgen.

Het resultaat?

Een gevoel van saamhorigheid, want wat is er goed samengewerkt om deze challenge in een korte tijd organisatorisch voor elkaar te krijgen. Een gevoel van hoop en plezier, omdat het weer even 'gewoon' was. En natuurlijk een prachtige compilatievideo: om te kunnen terugblikken en om dat fijne gevoel te kunnen oproepen op de momenten dat we dat hard nodig hebben.

HARTwerkers bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Onze 'dans van hoop':