Medewerkers Stroomopwaarts in het zonnetje gezet

gepubliceerd: 20 augustus 2020


Ter ere van het vijfjarig jubileum van Stroomopwaarts zet de organisatie haar medewerkers deze zomer eens extra in het zonnetje. Zo ook een aantal van onze HARTwerkers, die via Stroomopwaarts werkzaam zijn bij een van de locaties van de Frankelandgroep.

In the picture

In juli werden onze toppers van Stroomopwaarts samen met hun leidinggevende op de foto gezet door een professionele fotograaf. Vandaag kregen de fotomodellen de foto - afgedrukt op canvas - overhandigd van medewerkers van Stroomopwaarts.

Yvonne (Stroomopwaarts) en Jaqueline bij Frankeland

Bedankt!

Wij bedanken Stroomopwaarts voor de fijne samenwerking en natuurlijk voor de prachtige canvasdoeken!

Belia en Armand bij Schiewaegh

Over Stroomopwaarts

Stroomopwaarts werd in 2015 opgericht door de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, als fusie van zes organisaties: drie gemeenten en drie sociale werkplaatsen. Sinds die tijd is Stroomopwaarts uitgegroeid tot dé partner in sociaal ondernemen.

Ze geven onder andere advies aan ondernemers over de mogelijkheden om sociaal te ondernemen en adviseert over mogelijke regelingen vanuit het Rijk. Daarnaast denken ze mee over detachering of plaatsing van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en bieden de mogelijkheid werk uit te besteden aan het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts.