Onze HARTwerkers verwend met feestelijke lunch

gepubliceerd: 14 mei 2019

Op of rond 12 mei - de Dag van de Verpleging - zetten wij elk jaar met veel plezier onze medewerkers in het zonnetje. Dit jaar hebben wij onze HARTwerkers op maandag 13 mei verwend met een feestelijke lunch. Want liefde gaat door de maag toch? ;-)

Gezellig samen eten!

Op maandag 13 mei 2019, tussen 12.00 en 14.00 uur, kwamen medewerkers, stagiaires en vrijwilligers bij elkaar om de 'Dag van de Verpleging' (officieel op 12 mei) samen te vieren. Op elke locatie hebben we een feestelijke lunch georganiseerd.

Op locatie Frankeland was er een uitgebreide ‘foodmarket’ met heerlijk eten uit verschillende landen én muziek van de legendarische band “The Amazing Stroopwafels”. Harg-Spaland maakte er een swingend Hawaiiaans feestje van, inclusief barbecue op de Green Egg en karaoke. In de tuin van Schiewaegh stond een grote tent en kon iedereen zich te goed doen aan de lekkerste koude en warme hapjes. Een DJ zorgde voor een gezellig muziekje. Locatie Vaartland pakte flink uit met een smakelijk lunchbuffet op een zonnig terras.

We hopen dat al onze HARTwerkers ervan genoten hebben!

Waarom op 12 mei?

Omdat we op deze dag internationaal de geboortedag van de Britse verpleegkundige Florence Nightingale (1820 - 1910) herdenken. Een vrouw die wordt gezien als de grondlegster van het verpleegkundig beroep. Ze richtte onder andere een van de eerste en invloedrijkste verpleegstersscholen op in het St. Thomashospitaal in Londen.

Zorgen én genieten doen we samen

Ieder jaar zorgen de collega's uit het keuken- en horecateam op of rond 12 mei voor een buffet om je vingers bij af te likken! Niet alleen qua smaak is het fantastisch, maar zeker ook qua uitstraling.

Van sushi tot chocoladefonteinen, van verse patat tot cocktails, van BBQ vlees tot vers fruit, er is werkelijk van alles. Iedereen mag op deze dag bij het lunchbuffet aanschuiven: natuurlijk onze verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook alle andere collega's, inclusief onze waardevolle stagiaires en vrijwilligers.

Zorgen doen we samen, dus genieten uiteraard ook!

Werken bij de Frankelandgroep?

Lijkt het jou wel wat om ook bij de Frankelandgroep aan de slag te gaan? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!