Jouw mogelijkheden als herintreder of zij-instromer

Je droomt van een baan in de zorg, maar hebt geen relevant diploma. Of je bent er een tijdje uit geweest en wilt terugkeren naar je oude roeping. Omdat wij jouw hart voor de zorg heel goed kunnen gebruiken gaan we graag met je in gesprek over jouw mogelijkheden bij de Frankelandgroep. Misschien stroom je binnenkort wel in bij één van onze zorgopleidingen of vinden we een leuke rol binnen onze organisatie waarvoor een diploma minder van belang is. Voel je welkom!

Zo buiten­gewoon mogelijk

Buitengewoon...
 

 Gewaardeerd

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen van ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen worden met elkaar gedeeld én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 In balans

Je voelt je in balans. Met méér personele zorgformatie, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én een duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuigd

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie wij zijn, wie jij bent en wat je bereikt.

 Welkom

Je bent van harte welkom. Je kan zijn wie je bent en je werkt 'zo gewoon mogelijk'. Deze gastvrijheid straal je ook uit naar de mensen om je heen.

Leer ons kennen