Jouw mogelijkheden bij ons als leerling

Je wilt je ontwikkelen tot een professional in de zorg. En je wilt werken en leren tegelijk. Dan zit je bij ons goed! Zonder vooropleiding kun je bij ons instromen op Niveau 2 in de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Heb je dit diploma al? Dan kan je op Niveau 3 bij ons de opleiding tot Verzorgende volgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot Verpleegkundige (niveau 4 en hoger). Bekijk direct de leerling-vacatures of lees eerst meer over jouw mogelijkheden bij de Frankelandgroep.

“Ik werk vanuit mijn hart en hou ervan om mensen te verzorgen. Hoe mooi is het dat ik naast mijn praktijk aan huis als schoonheidsspecialist en pedicure me ook nog verder kan ontwikkelen tot verzorgende! ”

Jacqueline van Lambaart, leerling verzorgende niveau 3, Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep
leerling

Zo buiten­gewoon mogelijk

Buitengewoon...
 

 Gewaardeerd

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen van ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen worden met elkaar gedeeld én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 In balans

Je voelt je in balans. Met méér personele zorgformatie, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én een duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuigd

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie wij zijn, wie jij bent en wat je bereikt.

 Welkom

Je bent van harte welkom. Je kan zijn wie je bent en je werkt 'zo gewoon mogelijk'. Deze gastvrijheid straal je ook uit naar de mensen om je heen.

Leer ons kennen