Frankelandgroep

Frankelandgroep in het zonnetje gezet als erkend leerbedrijf

In 2018 vond voor het derde achtereenvolgende jaar de actieweek 'SBB on tour' plaats. Een actieweek georganiseerd door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Met deze campagne brengt SBB het maatschappelijk belang van praktijkopleiden in een erkend leerbedrijf onder de aandacht.

Over SBB

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is een organisatie, die ons als leerbedrijf ondersteunt bij het opleiden van jonge vakmensen (mbo-studenten). Ze erkennen en begeleiden leerbedrijven en maken afspraken met ons over wat jij als student moet weten en kunnen om een diploma te behalen of een mbo-certificaat voor leven lang te ontwikkelen.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Frankelandgroep

SBB on tour

Tijdens 'SBB on tour' (28 mei t/m 1 juni) werden een aantal leerbedrijven in het zonnetje gezet. Zo ook de Frankelandgroep! Leer- en Ontwikkelcentrum Frankelandgroep werd verrast met een pluim. Hiermee kunnen we de buitenwereld laten zien dat we de toekomst in huis hebben!

Daarnaast werden we tijdens de campagneweek uitgedaagd om een leuke, gekke, originele foto van een team met leerling(en) én het erkenningsbordje te delen via social media. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen!

Wil jij ook stage lopen bij de Frankelandgroep?

Je bent van harte welkom! Lees hier meer over de mogelijkheden.

SBB: leren in de praktijk (2017)