Jouw mogelijkheden als herintreder of zij-instromer

Je droomt van een baan in de zorg, maar hebt geen relevant diploma. Of je bent er een tijdje uit geweest en wilt terugkeren naar je oude roeping. Omdat wij jouw hart voor de zorg heel goed kunnen gebruiken gaan we graag met je in gesprek over jouw mogelijkheden bij de Frankelandgroep. Misschien stroom je binnenkort wel in bij één van onze zorgopleidingen of vinden we een leuke rol binnen onze organisatie waarvoor een diploma minder van belang is. Voel je welkom!

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen