HARTwerkers spelen hoofdrol in video’s en vlogs

gepubliceerd: 05 oktober 2020

In april 2019 zijn we gestart met een nieuwe arbeidsmarktcampagne. In deze campagne speelden een aantal van onze bewoners de hoofdrol. Trots hielden zij een rood hart in de lucht, waarmee zij uitriepen: wij zijn op zoek naar HARTwerkers! In december 2019 kreeg de campagne een vervolg. Deze keer speelden een aantal van onze HARTwerkers zélf de hoofdrol. En dat doen zij sindsdien niet alleen op foto’s, maar óók in video’s en vlogs!

Wat zijn het ook alweer... HARTwerkers?

HARTwerkers zijn mensen met een hart voor de zorg die óók graag de handjes laten wapperen. Mensen met een beetje een ‘010-mentaliteit’ (je weet wel: met opgestroopte mouwen werken of platter gezegd: niet lullen maar poetsen). Maar het zijn ook mensen die met hun hart werken en op een liefdevolle manier maximale aandacht geven aan het welzijn van bewoners en cliënten. Ze zetten net dat stapje extra om hen een fijne dag te bezorgen.

Eén van onze bewoners omschreef het zo mooi: "Wat HARTwerkers zijn, dat kun je niet echt beschrijven, dat voel je. Iemand heeft het, of heeft het niet. Een échte HARTwerker kan nog zo weinig werkervaring in de zorg hebben, maar je weet meteen dat het goed zit."

Hoofdrol voor onze HARTwerkers

Gelukkig lopen er al heel wat HARTwerkers bij ons rond. En na de start van de HARTwerkers-campagne in april 2019 hebben we een hoop extra HARTwerkers mogen verwelkomen. Maar we willen continu zichtbaar zijn op de arbeidsmarkt. We willen graag dat alle HARTwerkers in de omgeving van Schiedam en Vlaardingen ons leren kennen als mogelijke werkgever. Onze HARTwerkers zélf helpen ons hierbij.

Patrick en Dionera eerste hoofdrolspelers

In de zomer van 2019 hebben onze HARTwerkers Patrick Klein (verpleegkundige in Frankeland) en Dionera Thomasa (verzorgende in Schiewaegh) het spits afgebeten met het opnemen van een video. Zij leggen in de video uit waarom je als zorgprofessional bij ons zou moeten komen werken. Zie hieronder het resultaat!
 

HARTwerkers vloggen!

Na het enthousiasme van Patrick en Dionera bleek al snel dat er nog veel meer animo onder onze medewerkers was om leuke video’s en vlogs te maken. Die HARTwerkers van ons zien het wel zitten om hun werk én werkgever te laten zien! Daarom hebben we een clubje samengesteld van HARTwerkers die hiermee aan de slag zijn gegaan.

Zoals Jenny Simpeh en Eline van Galen. Zij zijn beide Coördinerend Verpleegkundige bij onze thuiszorgtak en hebben hun leven als HARTwerker in de thuiszorg gefilmd.

 

Wil jij HARTwerken? Wij ook!

Spreekt onze manier van denken je aan? Zie jij jezelf ook als een echte HARTwerker? Lees dan gerust eens verder op deze website en ontdek wat wij anders doen dan andere werkgevers en waarom onze medewerkers heel tevreden én weinig ziek zijn. Je mag natuurlijk ook direct solliciteren op één van onze vacatures!