Iedereen over de finish bij Ladies Ride!

gepubliceerd: 09 september 2018

Wat is er fanatiek en enthousiast gefietst door onze collega’s die deelnamen aan de Ladies Ride 2018! Veertien 'ladies' stonden op zondag 9 september aan de start bij de Sicilieboulevard in Rotterdam. Klaar voor de 35 of de 100 kilometer langs prachtige groene gebieden rondom de stad.

Ready... steady... go!

Rond 11.00 uur klonk het startsein aan de Siciliëboulevard en kon er fanatiek getrapt worden: elf ladies reden de 35 km en drie ladies de 100 km. Wat ging het goed bij iedereen! Beide routes leidden langs prachtige groene en landelijke gebieden rondom Rotterdam. Met af en toe aardig wat wind in het gezicht, maar daar trok niemand zich iets van aan!

Gelukkig had de gemeente Lansingerland halverwege voor alle ladies een prima lunch verzorgd, aangekleed met vrolijke muziek en gezelligheid. Zo kon iedereen op tijd weer even opladen om vervolgens weer vol goede moed op pad te gaan.

Met trots kwamen alle Frankelandgroep dames ‘s middags over de finish: “dat hebben we toch maar mooi gedaan!”

Donatie Sophia Kinderziekenhuis

Naast ieders persoonlijke doelen, hadden de deelnemende collega’s ook nog een mooi gezamenlijk doel: een donatie aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. In totaal werd er ruim 200 euro opgehaald.

Werken bij de Frankelandgroep?

Lijkt het jou wel wat om bij de Frankelandgroep aan de slag te gaan? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!