Opnieuw nummer 1 op Vernet Health Ranking

gepubliceerd: 27 maart 2018

Op dinsdag 27 maart 2018 kregen we te horen dat we met een verzuimpercentage van 3,88% en een rapportcijfer van 9,8 opnieuw op de eerste plaats staan van de Vernet Health Ranking. Dit is de ranglijst voor best presterende zorgorganisaties op het gebied van ziekteverzuim. Voor de vijfde keer op rij behalen we een top 5 notering in deze ranking.

Bovengemiddelde score

Met onze verzuimcijfers steken we ver boven het regionale en landelijke gemiddelde uit. Regionaal is sprake van een ziekteverzuim van 6,54% en de branche heeft een gemiddelde van 6,67%. Ook met de gemiddelde verzuimduur van 18,3 ziektedagen scoren we goed ten opzichte van het regionaal gemiddelde van 25,7 dagen en het gemiddelde van de branche dat uitkomt op 28,1 dagen.

Cijfers die we niet voor niks krijgen, want we doen veel aan ziekteverzuimbegeleiding en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Zo zorgen we ervoor dat jij als medewerker zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en met plezier aan het werk bent en blijft voor onze bewoners en cliënten.

Wil je weten wat we nog meer doen om ons ziekteverzuim laag te houden? Onze collega Kitty, verzuimcoordinator, kan je hier alles over vertellen!

interview met Kitty van Balen