Smullen maar – zo viert de Frankelandgroep de Dag van de Zorg

gepubliceerd: 12 mei 2023

Op vrijdag 12 mei vieren we de Dag van de Zorg, waarbij we traditiegetrouw extra stil staan bij al het fantastische werk dat onze zorgprofessionals elke dag weer opnieuw weten te verrichten. Een uitgelezen moment dan ook om alle medewerkers én vrijwilligers van de Frankelandgroep op feestelijke wijze te bedanken.

Internationale lekkernijen

De brasserieën van alle vijf locaties van de Frankelandgroep zijn deze middag omgetoverd tot een waar 'food walhalla', waarbij het keuken- en horecapersoneel voor allerlei lekkere hapjes wist te zorgen. Collega's en vrijwilligers van de Frankelandgroep mochten van de meest uiteenlopende internationale lekkernijen genieten. Van een Duits broodje braadworst tot aan Griekse gyros, Mexicaanse taco's en de meest verrukkelijke toetjes: de uitgebreide (lunch)buffetten op onze locaties Frankeland, Harg-Spaland, Schiewaegh en Vaartland lieten werkelijk niets te wensen over! 

Over de Dag van de Zorg

Op 12 mei, de verjaardag van de wereldberoemde Britse verpleegkundige Florence Nightingale, vieren we de 'Internationale Dag van de Verpleging' (International Nurses Day), beter bekend als “Dag van de Zorg”. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg.

Werken bij de Frankelandgroep

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: we zijn trots op onze medewerkers en zetten ons graag in voor hun werkgeluk. Ben jij benieuwd of werken bij de Frankelandgroep misschien iets voor jou is? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie