Jouw mogelijkheden als stagiair

Je bent bezig met je opleiding en het is bijna zover: je gaat stagelopen in de praktijk. Of je een zorgopleiding doet of een andere, wij staan open om je praktijkervaring op te laten doen. Stageplaatsen zijn via jouw opleiding beschikbaar, dus vraag je school om de mogelijkheden bij de Frankelandgroep.

“Stagiaires gaan vaak met een frisse blik en motivatie aan de slag. Het is leuk om te zien hoe zij zich in korte tijd zo ontwikkelen!"

Eline Kruithof, maatschappelijk werkende, Frankeland
praktijkopleider

Echte HARTwerkers verdienen…

 Waardering

Je voelt je gewaardeerd. Jouw werkgeluk, gezondheid en groei krijgen bij ons verrassend veel aandacht. Plannen en successen delen we met elkaar én er is volop ruimte voor jouw ideeën.

 Balans

Je bent in balans. Met méér ’handen aan het bed’, vaste teams, een stabiele organisatie, zeer laag ziekteverzuim én duidelijke manier van werken kun je daar bij de Frankelandgroep op rekenen.

 Overtuiging

Je bent overtuigd. Van je eigen kunnen, van de Frankelandgroep als werkgever en van de goede zorg die we leveren. Trots op wie jij bent, wie wij zijn en wat we samen bereiken.

 Gastvrijheid

Je voelt je welkom en kunt zijn wie je bent. Net als onze bewoners. Met gastvrijheid zorgen we dat het leven bij de Frankelandgroep ‘zo gewoon mogelijk’ is. Voor hen en voor jou.

Leer ons kennen